Portal d'empreses i ocupació
pagès
Notícies i actualitat

Benvinguts a pagès!

Xarxa Productes de la Terra i el Consell Comarcal del Maresme
Benvolguts/des,

Us convidem a la jornada informativa per a la participació a la 4a edició de Benvinguts a Pagès.
Aquesta informació està dirigida a tots aquells pagesos, ramaders, pescadors, restaurants i allotjaments que puguin estar interessats en participar-hi. 
La data límit per inscriure's és el 18 de març!
La participació és gratuïta i que els establiments que s'hi adhereixin gaudiran dels actes de promoció previstos pel Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca amb el suport (entre d'altres) de Turisme de Catalunya, Fundació Alícia i la col·laboració del Club Super3. La nostra comarca, el cap de setmana de Benvinguts a Pagès 2018, va rebre 2500 visites sent la segona comarca més visitada de tot Catalunya.   
Cal tenir en compte que, a més de les visites a les explotacions i de la participació de restaurants i allotjaments, Benvinguts a Pagès també ofereix la possibilitat de participar amb activitats complementàries vinculades al sector agroalimentari, que les pot promoure qualsevol actor local interessat.

Exemples:
✓ Activitats organitzades per museus, centres d'interpretació del sector... relacionades amb el producte agroalimentari i/o la seva cuina.
✓ Rutes vinculades amb els productes locals i/o la gastronomia. 
✓ Xerrades informatives o jornades formatives. 
✓ Mercat de productes agroalimentaris 
✓ Projeccions de documentals o vídeos. 
✓ Promocions i presentacions comercials. 

Us enllacem els formularis d'inscripció com a explotacions, allotjaments, restaurants o activitats complementàries
A la mateixa pàgina web trobareu el requisits i punts de valoració per a cada una de les opcions de participació.
 
Des de la Xarxa Productes de la Terra i el Consell Comarcal del Maresme creiem fermament en aquesta iniciativa ja que, a més a més de visibilitzar el sector primari de la comarca, també afavoreix a totes les activitats econòmiques que hi tenen relació directa.