Portal d'empreses i ocupació
Maresme Emprem
Notícies i actualitat

“La Setmana d’Emprenedoria al Maresme”

Ja està tot a punt per la 14a. Edició de la Setmana d’Emprenedoria
Ja està tot a punt per la 14a. Edició de la Setmana d’Emprenedoria,  tota una setmana plena de tallers, seminaris i cursos gratuïts, on tots els emprenedors/es, autònoms, empreses i persones que hi estiguin interessades estan invitades a  assistir-hi. Aquests tallers seran realitzats per professionals i experts en cada temàtica a tractar, tots relacionats en l’àmbit de l’empresa. També qui ho desitgi podrà conèixer les instal·lacions del MARESME CENTRE DE NEGOCIS, espai d’allotjament empresarial, on es realitzaran tots els tallers. Aquest espai d’allotjament empresarial va ser creat fa  dos anys amb l’ objectiu de donar suport a aquelles persones que estiguin desenvolupant un projecte empresarial o que tinguin una idea de negoci.
En aquest espai també s’hi ofereix assessorament gratuït per emprenedors i per empreses, atesos per tècnics del Servei d’Emprenedoria.
La Cloenda es realitzarà divendres, i es tancarà amb una jornada de Networking. Abans de iniciar el networking, es celebrarà un sorteig per a totes aquelles persones que hagin participat a la setmana d'emprenedoria de dos lots de dues ampolles de les vinyes Boquet D'Alella; vi i cava de qualitat del Maresme.  Seguidament, es realitzarà la jornada de Networking, que consistirà en una trobada entre emprenedors i professionals que vulguin intercanviar i interaccionar entre elles per aconseguir noves col·laboracions i contactes interessants per els seus negocis. No oblideu targeta de visita qui la tingueu!!

DEL 26 AL 30 DE JUNY DEL 2017

INSCRIPCIÓ       PROGRAMA