Portal de empresas y empleo
BiZ
Noticias y actualidad

POSEM ELS NEGOCIS A TREBALLAR

BIZBarcelona a Fira de Barcelona Montjuïc
Els propers 12 i 13 de juny tindrà lloc el BIZBarcelona a Fira de Barcelona Montjuïc, on es trobaran totes les solucions per a empreses i persones emprenedores.

La Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, continua com a entitat promotora de l'esdeveniment amb un doble objectiu: ampliar l'abast territorial de la iniciativa i difondre l'activitat que realitzen els centres locals de serveis a les empreses de tota la demarcació.

Entre les diferents activitats previstes, la Diputació de Barcelona organitza les següents:

·         Estand dels Centres Locals de Serveis a les Empreses (CLSE)
Dies 12/06 i 13/06
Espai per difondre entre les persones emprenedores i les empreses les activitats i serveis dels CLSE de la demarcació i per donar a conèixer i comercialitzar entre els assistents l'oferta de vivers, centres i hotels d'empreses d'iniciativa local a la demarcació.

Enguany incorporem la realització de les següents activitats al propi estand ambdós dies:

o     10:30 h. i 13:00 h. On puc trobar totes les subvencions per a emprenedors i empreses, les convocatòries de contractació pública i la normativa?
El Cercador d'Informació i Documentació Oficials (CIDO) i la seva utiliat per a les persones emprenedores i les empreses. 

o    11:30 h. On puc trobar un curs de gestió empresarial al meu municipi?
El Recull d'activitats de suport al teixit empresarial. 

o    12:15 h. On puc trobar un viver d'empreses on allotjar-me?
L'oferta d'allotjament empresarial d'iniciativa local a la demarcació de Barcelona.
 
·         Presentació de l'Informe Global Entrepreneurship Monitor - Catalunya
Dia 12/06 10:00h. Pavelló 8 - Sala L9Bizbarcelona (Canvi d'hora)
Es presenta l'informe GEM Catalunya 2018 on es realitza una anàlisi sobre l'activitat emprenedora (característiques, perfils, motivacions, etc) de Catalunya i Barcelona, la seva evolució temporal i una comparativa a nivell estatal i internacional. 

·         Lliurament dels III Premis Reempresa
Dia 12/06 17:00h. Pavelló 8 - Sala L9Bizbarcelona
En un acte institucional es lliuren el tercers Premis Reempresa a aquells Centres Locals de Serveis a les Empreses que han destacat el darrer any per la seva activitat. 

Com a entitat promotora, ens agradaria comptar amb la vostra assistència ja que esdevé una oportunitat d'adquirir nous coneixements i compartir opinions i experiències que després podeu traslladar al vostre àmbit d'actuació.

Per planificar la vostra visita de forma adequada podeu consultar tot el programa de ponències previstes al web BIZBarcelona.