Portal d'empreses i ocupació

Notícies i actualitat

 • Jornades Formatives 2017
 • DIPUTACIÓ
  XIV edició Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic
  El Concurs de Projectes Emprenedors és una iniciativa impulsada i organitzada per la Fundació Gaspar-Espuña-CETT (FGE-CETT) amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor, la innovació com a estratègia competitiva de l’empresa turística i la creació d’empreses i serveis en el sector del turisme, l’hoteleria i la gastronomia.
  Poden presentar-se al concurs les persones físiques i les empreses que hagin estat constituïdes a partir de gener del 2015 en endevant.
  El Concurs té com a premi una dotació econòmica i un procés de mentoringde 6 mesos. La part econòmica no serà lliurada fins a acabar aquest període dementoring.
  El concurs tindrà tres guanyadors/es que rebran les següents dotacions econòmiques:
  Primer Premi: 3.600€
  Segon Premi: 2.400€
  Tercer Premi: 1.800€
  En relació al mentoring, la FGE-CETT adjudicarà un mentor a cada un dels projectes guanyadors i a més, a mode de co-mentoring, un membre del CETT realitzarà un seguiment del procés.
  El jurat seleccionarà els projectes guanyadors segons la seva innovació i originalitat, actitud emprenedora, viabilitat econòmica, escalabilitat o potencial de creixement del projecte, el risc personal assumit i la capacitat tècnica, professional i de gestió de l’emprenedor.
  Per presentar una candidatura els participants hauran d’omplir el formulari de sol·licitud de participació entre l’1 de juny de 2017 i el 8 de gener de 2018. Per més informació podeu consultar les bases del concurs.
 • centre de negocis
  Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa
  DOGC l’ORDRE EMC/153/2017, de 12 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al finançament del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn  (PISPE), http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/7414/1625860.pdf

   

  Un cop publicada l’Ordre, la previsió és que en breu surti la convocatòria, a partir de la publicació de la convocatòria tindreu 15 dies naturals a comptar del següent de la publicació, per presentar les sol·licituds. A la base  7 de l’Annex 1 de l’Ordre de bases trobareu la documentació a presentar amb la sol·licitud.
 • PAE Mataró
  PER QUÈ SÓN NECESSARIS ELS PROGRAMES DE PREVENCIÓ PENAL A LES EMPRESES?
  PER QUÈ SÓN NECESSARIS ELS PROGRAMES DE PREVENCIÓ PENAL A LES EMPRESES?

  Compliance Penal, l’avantatge competitiu a les empreses del Maresme!

  Programa

  09:15 Recepció d’assistents
  09:30 Inauguració de la Jornada
              Sra. Roser Moré i Roy (Presidenta de la FAGEM)
  09:35 Responsabilitat penal de la Persona Jurídica.
  Responsabilitat penal: concepte de les persones jurídiques. 
  Normativa.
  Model de processos. 
  Processos especialment sensibles. 
  Metodología d’un sistema d’implantació personal.
  Sr. Ferran Escura (Soci Director de Bufete Escura)
  Sr. Víctor Jiménez (departament de Compliance de Bufete Escura)
  10:30 Torn de preguntes
  11:00 Cloenda
              Sr. Rafael Alcón Díaz (Col·laborador de Bufete Escura al Maresme)

  Data: 5 de juliol 2017
  Horari: De 9h30 a 11h15
  Lloc: Seu de FAGEM C/ Germans Thos i Codina,9 08302 Mataró (Barcelona)

  Inscripció Gratuïta. Les places són limitades, preguem confirmació mitjançant correu electrònic  a fagem@fagem.org
 • Maresme Emprem
  “La Setmana d’Emprenedoria al Maresme”
  Ja està tot a punt per la 14a. Edició de la Setmana d’Emprenedoria,  tota una setmana plena de tallers, seminaris i cursos gratuïts, on tots els emprenedors/es, autònoms, empreses i persones que hi estiguin interessades estan invitades a  assistir-hi. Aquests tallers seran realitzats per professionals i experts en cada temàtica a tractar, tots relacionats en l’àmbit de l’empresa. També qui ho desitgi podrà conèixer les instal·lacions del MARESME CENTRE DE NEGOCIS, espai d’allotjament empresarial, on es realitzaran tots els tallers. Aquest espai d’allotjament empresarial va ser creat fa  dos anys amb l’ objectiu de donar suport a aquelles persones que estiguin desenvolupant un projecte empresarial o que tinguin una idea de negoci.
  En aquest espai també s’hi ofereix assessorament gratuït per emprenedors i per empreses, atesos per tècnics del Servei d’Emprenedoria.
  La Cloenda es realitzarà divendres, i es tancarà amb una jornada de Networking. Abans de iniciar el networking, es celebrarà un sorteig per a totes aquelles persones que hagin participat a la setmana d'emprenedoria de dos lots de dues ampolles de les vinyes Boquet D'Alella; vi i cava de qualitat del Maresme.  Seguidament, es realitzarà la jornada de Networking, que consistirà en una trobada entre emprenedors i professionals que vulguin intercanviar i interaccionar entre elles per aconseguir noves col·laboracions i contactes interessants per els seus negocis. No oblideu targeta de visita qui la tingueu!!

  DEL 26 AL 30 DE JUNY DEL 2017

  INSCRIPCIÓ        PROGRAMA