Portal d'empreses i ocupació

Notícies i actualitat

 • Tecnocampus
  PROGRAMA D'EMPRENEDORIA REIMAGINE TEXTILE 2019
  És un programa d’alt rendiment d’acompanyament per a emprenedors amb una idea de negoci en el sector tèxtil (moda de vestir, esport, complements, llar i indústria) oberts a incorporar un component d'innovació i/o tecnologia com a avantatge competitiu.S’adreça a persones emprenedores del sector tèxtil amb una clara vocació d’innovació que volen llançar la seva idea de negoci o proposta de valor al mercat.
  Inscripcions: fins el 25 de març 2019

  El programa es composa de dues fases:

  PRIMERA FASE: d'abril a juliol de 2019

  SEGONA FASE: de setembre a desembre 2019
 • image
  VI FÒRUM DE JOVES EMPRENEDORS DEL MARESME
  Un any més des del Consell Comarcal del Maresme es celebra el VI FÒRUM DE JOVES EMPRENEDORS DEL MARESME.
  Tindrà lloc el proper 14 de març al matí.
  Com en anys anteriors aquest esdeveniment hi col·labora la Diputació de Barcelona i el Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya. L'objectiu principal del Fòrum és fomentar l'esperit emprenedor entre els joves estudiants de batxillerat i cicles formatius i joves en general.

  L'acte se celebrarà durant el matí del dijous dia 14 de març, de 9:30h a 13:00h del matí en el Teatre Monumental de Mataró, obrint l'accés a les escoles a les 9:00h del matí per tal de començar puntuals. 
  El programa encara no està del tot tancat però ja us podem avançar que vindrà Miquel Àngel Oliva,  Director de la Fundació per la Creativació, expert en creativitat i innovació, Maria Batet, entrenedora d'habilitats emprenedores ens oferirà un espectable de teles acrobàtiques i una breu conferència on els assistents descobriran a través de la metàfora de les teles els valors fonamentals del fet d'emprendre i les habilitats essencials, també tindrem com a cloenda, una actuació de musica en viu de cantants de la comarca de diferents grups com ara els Jarps, entre d'altres.....
 • PIMEC
  Formació Pimec
  Cursos subvencionats pel Consorci per la Formació Continua de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu.
 • Consolida't 1
  PROGRAMA CONSOLIDA'T
  Aquest mes de febrer s'inicia novament el PROGRAMA CONSOLIDA'T, de suport a l'autònom, microempresa i exautònom, colaborant amb la Fundació Universitària Martí l'Humà. 

  La sessió informativa que s'ha organitzat per a explicar el seu funcionament serà:

  DIA:   dijous 31 de gener de 2019
  HORA:  12.30 hores
  LLOC:    Consell Comarcal del Maresme - Mataró
 • Slide_Biosphere
  BIOSPHERE 2019
  Benvolguts/des,

  El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme inicia el procés d’inscripció per a que les empreses, serveis i destinacions de la comarca puguin adherir-se al Compromís per a la sostenibilitat BIOSPHERE 2019.

  El Biosphere és un segell de turisme sostenible de l’Instituto de Turismo Responsable (ITR) coordinat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona des de l’any 2017 i gestionat, al Maresme, pel Consorci de Turisme. Al Maresme aquest any 2018 s’han distingit 56 entitats: allotjaments, serveis de l’administració pública, restaurants, agències, platges... Fins i tot, el Consorci de Turisme ha gestionat la distinció de la destinació Maresme.

  El Consorci treballa per incentivar a entitats dels municipis de la comarca a participar a l’edició del BIOSPHERE 2019 i fomentar un model de turisme sostenible en el que es posa en valor el creixement econòmic inclusiu, els valors culturals, la conservació de l'entorn...

  Aquelles entitats interessades poden assistir a  una de les sessions organitzades on es presentarà el projecte i es convidarà a formar-ne part (Només per a noves adhesions, no renovació).

  Sessió 1 Baix Maresme

  Data: 4 de febrer de 2019

  Hora: De 10 a 12 h

  Lloc: Auditori de la Casa del Marquès

  Adreça: Passeig Joan Carles I, 12, 08320 El Masnou, Barcelona


  Sessió 2 Alt Maresme

  Data: 5 de febrer de 2019

  Hora: De 10 a 12 h

  Lloc: Museu del Turisme

  Adreça: Fàbrica Llobet-Guri C/ Carrer de Sant Jaume, 321, 08370 Calella, Barcelona

  Inscriviu-vos a www.costadebarcelonamaresme.cat

  Per a més informació podeu consultar la web, enviar un correu electrònic a info@turismemaresme.cat o trucar al 93 741 11 61.