Portal de empresas y empleo

Noticias y actualidad

 • unnamed
  Subvenció per al manteniment de plantilla destinada a microempreses i autònoms
  Subvenció per al manteniment de plantilla destinada a microempreses i autònoms
 • Ajuntament-Calella-300x300
  AJUNTAMENT DE CALELLA
  L’Ajuntament de Calella, a través de l’Oficina de Recuperació Econòmica, ofereix la possibilitat de realitzar formació virtual sobre requisits i recomanacions per a la prevenció de la COVID-19 per als treballadors turístics amb l’objectiu de recuperar la confiança d’empresaris, treballadors i visitants i propiciar una tornada a la normalitat amb les màximes garanties possibles.

 • Emfo Mollet
  FORMACIONS PER A EMPRESES
  EMFO (Mollet del Vallès) ofereix cursos adreçats específicament a persones treballadores en actiu. Qualsevol persona treballadora o qualsevol empresa pot adreçar-se a EMFO per conèixer la programació de cursos adreçats específicament a persones en actiu.
  Els cursos es programen en horari de vespre per a facilitar als participants la seva assistència.

  Clica a la imatge per inscriure't:
 • Muntanyola
  FORMACIÓ EN LÍNIA CAN MUNTANYOLA
  PROGRAMACIÓ D'ACTIVITATS (Clica a la imatge per accedir als cursos)

 • ccm
  Sóc autònom/a: Com afronto la gestió del meu negoci en temps de Covid-19
  Objectius del curs:
  En els últims mesos estem sent receptors d'una gran quantitat de normatives i mesures que afecten a la gestió del treball autònom a causa de la Covid-19. De tots els aspectes que regulen aquestes lleis, hi ha alguns que poden passar desapercebuts o que, fins i tot, poden quedar eclipsats per altres grans titulars però que, no obstant això, són aspectes que si no es coneixen no poden arribar a gaudir-se o a evitar-se.